ulesnichmuziku@ubytovanikersko.cz

Reference

REFERENCE

9 komentářů u „Reference

  1. Helena Egnerová

    Dneska jsme se vrátili z nádherného víkendu v Kersku a hlavně z úžasného penzionu u milých Mužíkových. Chatička je romantická a doladěna do posledního detailu. Držíme palce ať se vám daří:))

  2. Zdenka Horáčková

    Milé přijetí, příjemné ubytování, ve kterém je myšleno opravdu na vše. Nic nám zde po dobu pobytu nechybělo, naopak denně jsem byli překvapováni dalšími a dalšími doladěnými detaily interiéru. Chtěla bych se sem vrátit.

  3. Michal Pilát

    Ubytování U lesních mužíků byl takový únik z reality, který jen těžko něco překoná! Stylové ubytování, kde Vám nic nechybí, kde rychle a rádi zapomenete na čas, má neskutečnou atmosféru. Najednou nic nemusíte a vše řešíte z minuty na minutu a pouze podle toho jestli se vám opravdu chce. Příjemnou procházku Kerskem s atmosférou prvního adventního víkendu umocní sklenka svařeného vína a návštěva Atelieru Kuba, kde si uděláte radost drobným nákupem různých dekorativních doplňků z keramiky. To vše si zpestříte navštěvou místní Hájenky, kde si pochutnáte na místních specialitách a ještě dostanete koláč na cestu domu. Spokojeni se vracíte zase zpět do útulného podkroví. Ničím nerušeni se opět ukládáte jakoby k zimnímu spánku. Když se ráno probudíte, baterie jsou dobité na 100% a i když neradi, tak s příjemným pocitem a úsměvem na rtu se vracíte zpět do reality. Ke štestí a spokojenosti stačí málo.

    Rádi se budeme vracet a pravidelně dobíjet baterky. 🙂

  4. Fejfarovi

    Před týdnem jsme tady strávili nádherný víkend. Na webových stránkách vypadají apartmány U LESNÍCH MUŽÍKŮ hodně dobře, ale realita je mnohem, mnohem lepší!!!! Vřele doporučujeme všem, kteří hledají přírodu, klid, skvělé bezchybné ubytování, výborné jídlo, výlety na kole. Pro nás – RÁJ NA ZEMI. Děkujeme. Přijedeme zas.

  5. Alena Michovská

    V letošním roce jsem zde byla podruhé a určitě ne naposledy. Kersko je nádherné a ubytování U LESNÍCH MUŽÍKŮ je velice příjemné a je promyšleno do posledního detailu. K příjemné atmosféře přispívají i milí hostitelé, kteří se snaží, aby zde hostům nic nescházelo. Držím palce, ať se vše daří!

  6. Ivan Válek

    Vyzkoušeli jsme ubytování v podkroví. Opravdu velmi útulné 🙂 Projížďky na kole Kerskem a kolem Labe nemají chybu. Rádi budeme vzpomínat 🙂

  7. Denis Bugár

    Naozaj štýlové ubytovanie u milých ľudí v nádhernom prostredí. Ak má niekto rád Hrabala, krásny les, skvelé pivo, musí vidieť a zažiť tú fantastickú atmosféru.

  8. Jiří Kapitán

    Rádi bychom poděkovali za krásný víkend strávený v Kersku. Ubytování je skvělé, jednání majitelů také. Z tak útulného prostředí se nám nechtělo ani domů. Přejeme mnoho úspěchů!

Napsat komentář